Чізкейк з вершкового сиру Філадельфія

Сьогодні ми розповімо вам простий, але в той же час дуже смачний рецепт чізкейк, який виготовляється з вершкового сиру Філадельфія, замість звичайного м’якого сиру, надаючи їй унікальну вершкову текстуру і злегка приємний кислуватий присмак!

Як приготувати чізкейк з сиру Філадельфія?

Інгредієнти для приготування чізкейку (4 порції)

  • 400 г вершкового сиру Philadelphia (якщо сир упакований по 150 грам, це добре, просто використовуйте 3 упаковки)
  • Цукор — 150 грам
  • Молоко — 150 мл
  • 4 ст. ложки борошна з гіркою — 80 грам
  • 1 яйце
  • Вершкове масло — 150 грам

Інгредієнти для основи чізкейку

  • 1 упаковка чайного печива (ювілейне і т. д.)
  • 200 грам молока

Як приготувати підставу для чізкейку

Ми почнемо з підготовки підстави, щоб потім ми змогли зосередитися на сирної частини, поки основа буде запікатися.

  • Спочатку підготуйте форму для вашого чізкейку, це може бути глибока сковорідка або будь-яка кругла форма для запікання. Обрану форму спочатку слід змастити маслом, а потім злегка посипати борошном, щоб запобігти прилипання кірки.
  • Нагрійте чашку з половиною молока (100 грам) і вилийте у велику миску. Розламайте печеньки в молоко і дайте їм просочитися декілька хвилин, щоб молоко вбралося.
  • Коли суміш, по зовнішньому вигляду, стане повністю однорідною, перекладіть її в форму для запікання і натисніть на неї, що б вийшов однорідний шар (млинець) по всій площі форми.
  • Випікати протягом 8 хвилин при 165-180 градусів.

Як приготувати чізкейк

  • Збийте яйце у великій мисці. Добре розтопіть масло (це можна зробити в мікрохвильовій печі або на плиті), додати масло і цукор в миску. Збийте суміш до повного розчинення цукру.
  • Додати вершковий сир Філадельфія, борошно і молоко. Все ретельно розмішайте, що б вийшла однорідна маса без грудок, можливо, буде потрібно використання електричного міксера.
  • Вилийте суміш у форму з попередньо підготовленим підставою (скоринкою з печива) і випікайте протягом 30 хвилин при 165-180 градусах.
  • Перевірте, чи готовий торт, вставивши ніж або виделку, переконайтеся що він чистий витягнувши його. Якщо на ножі залишаються частинки чізкейку, поверніть його в духовку ще на 10 хвилин при низькій температурі або при вимкненій духовці.
  • Коли пиріг готовий, дайте йому охолонути. Після охолодження, нанесіть зверху тонким шаром чорничне або малинове варення.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *