4 смачних рецепта з морквою

Морква містить багато різних вітамінів які необхідні нашій шкірі і очам. Тим не менш, багато людей не знають як готувати морква, крім як додавання її в салати. Якщо це ваш випадок, спробуйте приготувати ці чотири смачні рецепти, в кожному з яких використовують моркву.

Запечений пиріг з морквою

Запечений пиріг з морквою

По суті це пиріг, але насправді оригінальна назва його — пастель. Основа страви запечене тісто, наповненого овочами. Це смачний рецепт, який вам дійсно сподобається. Щоб його приготувати, вам знадобляться:
для приготування тіста:

  • 1 стакан просіяного пшеничного борошна
  • 1/4 склянки води
  • 1 яйце
  • 1 столова ложка оливкової олії екстра вірджин
  • Морська мелена сіль

для ночінкі:

  • 1 цибулина
  • 1 цибуля-порей
  • 2-3 моркви
  • трохи гарбуза
  • 3 столові ложки оливкової олії
  • Морська сіль
  • баклажан
  • 3 столові ложки сиру Рікотта
  • 2 столові ложки тертого сиру пармезан
  • петрушка
  • крекери
  • насіння кунжуту

Приготування:

Змішайте всі інгредієнти, необхідні для приготування тіста. Замішайте його руками, поки тісто не стане гладким і еластичним. Накрийте тісто і покладіть його в холодильник приблизно на 30 хвилин. Очистіть цибулю і розріжте його на дрібні шматочки, і зробіть те ж саме з цибулею-пореєм, морквою і гарбузом. Помістіть їх в сковорідку разом з оливковою олією і морською сіллю. Обсмажте їх, поки вони не будуть приготовлені і витягніть їх з сковорідки. Змішайте їх з обома сирами. Розігрійте духовку до 180 градусів Цельсія і накрийте випічку папером для випічки.

Розкачайте тісто на борошняної поверхні, поки воно не стане дуже тонким. Посипати трохи крихтами крекеру по тесту, а потім розкладіть майбутню начинку. Нічого страшного якщо при згортанні трохи начинки залишиться зовні.

Акуратно згорніть ваш пиріг, намагаючись не зламати і не розірвати його. Посипте згорнуту пастель насінням кунжуту і запікайте до золотистого кольору.

Кремовий суп з моркви і гарбуза.

Кремовий суп з моркви і гарбуза

Це смачний рецепт супу іспанського походження.

Для приготування вам буде потрібно:

2 часточки гарбуза
4 моркви
сир пармезан
фільтрована вода
Кухонна сіль
Як приготувати

Очистіть моркву і розріжте на невеликі кубики, подрібніть гарбуз.

Покладіть подрібнену моркву та гарбуз в каструлю з водою і сіллю і варіть на повільному вогні.

Розімніть зварену моркву та гарбуз, до стану пюре. Покладіть сир пармезан зверху, і все готово!

Якщо хочете, ви також можете додати трохи петрушки.

Пюре з морквяного нуту

Пюре з морквяного нуту

Цей східний рецепт дуже простий і містить такі інгредієнти:

  • 2 чашки нуту (можна консервованого)
  • 4 чашки моркви
  • 1 помідор
  • 1 зубчик часнику
  • 1 цибуля
  • 1 чайна ложка порошку каррі
  • 1 порція овочевого бульйону
  • 1 столова ложка оливкової олії
  • 1 пучок свіжої кінзи
  • 2 столові ложки родзинок
  • Очистіть і вимийте овочі і розріжте їх на великі шматочки.

Прополощіть нут.

Обсмажте овочі в каструлі з оливковою олією, додайте нут, бульйон з овочевого супу, порошок каррі і 1 літр води. Залиште все це ще приблизно на 45 хвилин.

Збийте інгредієнти і подавайте.

Якщо хочете, ви можете прикрасити родзинками і свіжої кінзою.

Морквяний пиріг

Для цього класичного рецепту вам знадобляться наступні інгредієнти:

  • 400 грам печива Марії (ви можете знайти їх в латиноамериканському розділі продуктів у вашому місцевому продуктовому магазині. Якщо ви не можете знайти їх, замініть вафлі Nilla або інші подібні дрібні куки). Можна використовувати вівсяне печиво.
  • 1 банка з згущеного молока
  • 1 стакан молока
  • 2 моркви, тертої
  • (Необов’язково) родзинки і мигдаль

Готувати цей пиріг дуже просто, і якщо у вас є діти, це відмінний спосіб підключити їх до захоплюючого приготування пирога.

Розбийте печиво Марі в крихти і покладіть їх у миску. Змішайте все в склянці з молоком, а потім додайте банку згущеного молока. Збийте їх разом, поки вони не утворюють однорідну пасту. Додайте моркву і вилийте в хлібну форму. Їх можна їсти холодно або жарко.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *