3 чудових рецепта приготування гарбуза

Ми підготували для вас 3 смачні рецепти приготування гарбуза. Вам напевно сподобаються ці страви, якщо ви шанувальник гарбуза. Той хто буде готувати гарбуз в перші, напевно здивуватися які смачні страви можна з неї приготувати.

Для вас ми приготували рецепт супу, основне блюдо і десерт — вийшло повне меню з гарбуза. Можна влаштувати гарбузовий день або приготувати ці рецепти в різний час!

Гарбузовий суп з вершками

Гарбузовий суп з вершками

Цей суп дуже легко приготувати і до того ж він дуже корисний, на відміну від супів швидкого приготування. Складові:

  • 0.5 кг. гарбуза
  • 3 моркви
  • 1 цибуля-порей
  • 1 картопля
  • 4 склянки вершків
  • кухонна сіль
  • оливкова олія

Вимийте і наріжте все овочі. Помістіть їх в каструлю з водою і сіллю, варіть 20 хвилин до тих пір, поки всі овочі не стануть дуже м’якими для приготування пюре. Процідіть і збийте все до стану пюре, поки суміш не стане однорідною, потім додайте вершки і оливкове масло. Подавайте це гарбузовий суп в супових чашах.

Фарширована гарбуз

Фарширована гарбуз

Це один з кращих рецептів гарбуза, при приготуванні його ви можете використовувати будь-яку начинку яка вам більше подобається, наприклад: м’ясо, рис або курка.

Експериментуйте з начинкою, можливо ви створите що щось приголомшливе за смаком. Інгредієнти, які вам знадобляться:

  • 1 гарбуз розрізати на скибочки попередньо відчистити від насіння
  • Куряча грудка, нарізане м’ясо або рис, для начинки
  • 1 цибуля
  • оливкова олія
  • кухонна сіль
  • тертий сир
  • селера
  • Зелена цибуля
  • молоко
  • мускатний горіх
  • кмин

Покладіть гарбуз в каструлю, щоб кип’ятити і нарізати селеру і цибулю-порей, щоб зробити швидкий бульйон (якщо ви збираєтеся використовувати начинку з рису, приготуйте селера і цибулю-порей рисом).

Обсмажте м’ясо або курку з нарізаною цибулею. Як тільки все буде готово, змішайте начинку і наповніть її гарбузом, залийте її молоком і тертим сиром.

Помістіть його в духовку, поки сир не розплавиться. По можливості можна додати мускатний горіх і кмин.

Гарбузовий пиріг на десерт

Гарбузовий пиріг на десерт

Чи могли ви уявити собі що гарбуз можна використовувати не тільки для приготування супів і запікання? Справа в тому, що в багатьох країнах солодкі рецепти з гарбузом дуже популярні, рецепт цього пирога не виняток. Складові:

Для основи пирога:

Можна купити готову базу для пирога. Якщо ви не хочете використовувати готову базу, а плануєте приготувати свою, тоді вам знадобляться. Одна чашка борошна, одну чайну ложку розпушувача, половину чашки молока, одну столову ложку цукру і половину чашки оливкової олії.

Для заповнення:

1 стакан гарбуза
1 стакан молока
1/2 чашки цукру
2 столові ложки борошна
2 яйця
лимонна цедра
кориця
Для поливання:

1 столова ложка цукру
1 столова ложка рому
1 столова ложка води
полуниця, яблуко, груша, персик або інші фрукти (деякі використовують волоські горіхи, мигдаль або фундук).
Щоб приготувати основу пирога, змішайте всі інгредієнти і запікайте в духовці протягом 20 хвилин, поки він не стане коричневим.

Для приготування начинки необхідно в молоко додати корицю і цедру лимона, потім додайте приготовлену гарбуз і перемішайте все. Додайте яйця, цукор і борошно, перемішайте доти, поки вона не стане консистенцією пасти або вершків. Додайте ще трохи молока і поставте все на вогонь, але не дайте йому закипіти.

Для поливання: розріжте фрукти на дрібні шматочки, змішайте з водою, цукром і ромом і кип’ятіть протягом 5 хвилин до утворення сиропу. Залиште в прохолодному місці. Полийте підставу пирога вийшов сиропом і накрийте пиріг верхньою частиною.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *